Recents in Beach

Header Ads

Numara Paneli ile Günlük 300 TL Nasıl Kazanılır?



numara paneli

Numara Paneli Nedir?

Siteye Kaydol ; http://www.ivr.com.tr/?ref=y4zK0M8ItLUFAA
Siteye Kaydol ; http://www.ivr.com.tr/?ref=y4zK0M8ItLUFAA

Numarapaneli.com reklam piyasasının lider firması olan Uzmanreklam.com tarafından 2015 yılında kurulmuştur. 

Amacımı, yayıncılara IVR hatları üzerinden kaliteli hizmet ve maksimum gelir imkanı sağlamaktır. 

IVR hatları, dışarıya link çıkışı yapılmadan tanıtılması nedeniyle, web sitesi sahipleri tarafından en çok tercih edilen reklam türlerinden birisi olarak görülmektedir.

Numara Paneli nasıl numara alabiliriz?

numara paneli

Numara talep et kısmına girerek gerekli bilgileri doldurarak yaklaşık olarak 3-4 gün içerisinde mail kutunuza numaranız tahsis edilmiştir gibi bir mesaj geliyor.

Numara Paneli ile günde 300 TL nasıl kazanabiliriz?

Arkadaşlar 300 TL kazanmak dışarıdan göründüğü gibi kolay değil fakat dışarısı gibide zor değil.Açıkcası bu işten yüksek rakamlar kazanmak istiyorsanız eğer Sosyal Mühendislik becerisine sahip olmalısınız.Nedir bu sosyal mühendislik diyeceğinizi düşündüğümden dolayı kısa bir özet geçelim.Sosyal mühendislik,internette insanların zaafiyetlerinden faydalanarak çeşitli ikna ve kandırma yöntemleriyle istenilenleri yerine getirmesini sağlattırmak.Pekala şimdi sıra geldi nasıl kazanabiliriz? İlk olarak işe bir instagram ve facebook hesabı kurmakla başlayalım.E peki kurduk sonra nolucak? Sonra bu hesaplara sürekli halk arasında abaza diye tabir ettiğimiz genelde +40 yaş üstü amcaları eklememiz gerekiyor.Ve ekledikten sonra en önemli kısım olan Sosyal Mühendislik devreye giriyor.Bu amcalara numaranızı yollayarak aramalarını talep ediyorsunuz.Sizi arayan ve 1 dakika konuşan kişiden yaklaşık 0.55 TL hesabınıza direk olarak geçiyor.Bu site ile oldukça yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.Bol Kazançlar!



Yorum Gönder

0 Yorumlar