Recents in Beach

Header Ads

PUBG Mobil Bilgisayardan Nasıl Oynanır?

İsmi artık oyun dünyasınca ezbere bilinen PlayerUnknown’s Battlegrounds, mobil platforma da geçmesiyle birlikte kitlesini katlamaya devam ediyor. Fortnite’ın çıkışıyla beraber battle royale tipi oyunlarda kendine rakipler edinen Bluehole Studios; PUBG Mobile’i önce sadece Çin için çıkarmıştı. Ancak şu anda tüm ülkelerde ücretsiz bir şekilde indirilip oynanabilir durumda ve bu da bize PUBG Mobile’ı PC platformunda ücretsizoynama imkanı sunuyor.

İşte sizin için hazırladığımız PUBG’nin kendisini olmasa da en azından Mobile versiyonunu bilgisayarda bedava oynamanızı sağlayacak rehber!


PUBG’yi PC’de Bedava Oynamak İçin Ne Yapmalıyım?

Oyunu indirebilmemiz için öncelikle bir Android emülatörüne ihtiyacımız var. Her emülatör oyunun oynanabilmesi için gerekli özellikleri taşımadığı için oynarken hiçbir sorun yaşamayacağımız bir emülatör aracılığıyla indirmemizi gerçekleştireceğiz. Rehberimizdeki adımları doğru bir şekilde uyguladığınızda sorunsuzca oynayabileceksiniz.
  • Oyunu oynamamızda bize aracı olacak olan Nox Player‘i web sitesinden indirin ve kurun.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra buradan PUBG Mobile’nin APK dosyasını indirin.
  • İndirme tamamlandıktan sonra aşağıdaki fotoğrafta gösterildiği gibi dosyayı emülatörün ana sayfasına sürükleyin.
  • APK’yi sürükledikten sonra ‘Nox, APK’yi kurdu.’ kutucuğunu göreceksiniz. Oyunun simgesine dokunup giriş yapın ve yapacağı 600 MB’lık güncellemeyi bitirmesini bekleyin. Güncelleme bittikten sonra oyuna tekrar girin.
  • Giriş yapıp oynamadan önce klavye kontrollerini ayarlamanız gerekiyor. Merak etmeyin, karışık bir işlem değil.
    • Emülatörün sağ tarafında bulunan menüsündeki üstten ikinci seçeneğe tıklayın. Karşınıza tuş atayacağınız butonlar çıkacak. Tuş düzenini kendinize göre ayarlayın. Ancak dikkat edilmesi gereken ufak bir nokta var. ‘V’ tuşu fareyi hareket ettirerek kontrol edebilmemiz için bulunduğundan dolayı o tuş haricinde tuşlar ayarlamaya çalışın.
    • Artık oyunu oynayıp aksiyonu grafik bazındaki küçük eksiklikler haricinde tam kaydıyla yaşamaya hazırsınız! Hadi yine iyisiniz, PUBG alacak paranız veya kaldıracak sisteminiz olmasa da burada birinci olarak çorba parasını çıkarabileceksiniz!

Yorum Gönder

0 Yorumlar